You don't have any active subscription

18
Thu, Apr

Καφτάνι Κοντό Μανίκι Μαύρο Με Animal Print Midi Secret Point

Τιμη: €29.75
Καταστημα πωλησης:
Brand: Secret Point
Κοινοποιησε την προσφορα:

Προιοντα καταστηματος

Root/Home/ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Πληροφοριες

Καφτάνι Κοντό Μανίκι Μαύρο Με Animal Print Midi Secret Point.Γυναικείο ρούχο μονόχρωμο με βαθύ ντεκολτέ κοντό μανίκι και πλαινά ανοίγματα!!!

Βισκοζ φόρεμα με animal print  τελείωμα στα μανίκια  σε μαύρο φόντο. Καλοκαιρινό midi φόρεμα με ανοιχτή λαιμόκοψη σε άλφα γραμμή για άνετες καλοκαιρινές εμφανίσεις. Πρακτικό αλλά εντυπωσιακό καλοκαιρινό καθημερινό φόρεμα από μαλακό, ελαστικό βισκοζ ύφασμα.  Βισκοζ φόρεμα που δεν μαρκάρει, δεν διαφανίζει και με κόψιμο που λεπταίνει τη σιλουέτα.

Η συλλογή της γυναικείας πυτζάμα της Secret Point είναι το σημείο συνάντησης της άνεσης και του στυλ.Πυτζάμα από βαμβάκι άριστης ποιότητας,προσφέρουν στο σώμα ένα απαλό και δροσερό άγγιγμα την ώρα του ύπνου.Γυναίκες κάθε ηλικίας μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν μέσα από την μεγάλη μας συλλογή.

Ρούχα με αντοχή στο χρόνο προτότιπα σχέδια με στιλ σε προσητές τιμές !!!

Το Pink επέλεξε για εσάς ένα εξαιρετικής ποιότητας καφτάνη για την περίοδο του Καλοκαιριού από την Ελληνική εταιρία Secret Point!!!

Ελληνικής κατασκευής

Μπορείτε να δείτε όλη την νέα μας συλλογή από Beachwear - Φορέματα - Καφτάνια κάνοντας κλικ **ΕΔΩ** για ολοκληρομένες εμφανήσεις που θα εντυπωσιάσουν!!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ 2104320782